دوشنبه 11 آبان 1405
تاریخ : دوشنبه 11 آبان 1405
کد 47124

جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان خلخال

فرماندار خلخال: ۱۵۸ میلیارد تومان برای اجرای ۱۳ پروژه ساخت مدارس در خلخال

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان خلخال، جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان با حضور حجت الاسلام سید رضا قدسی، امام جمعه خلخال، دکتر حسین وطن دوست، فرماندار  خلخال و اعضای شورا برگزار شد.  فرماندار شهرستان خلخال با گرامیداشت سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، از آمادگی شهرستان برای برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور مردم و دانش آموزان خبر داد.
 وطن دوست با تأکید بر اهمیت اجرای مصوبات شورا، از ساماندهی دانش آموزان هنرستان بهیاری با همکاری دانشکده علوم پزشکی و آموزش و پرورش قدردانی کرد. وی همچنین حضور خودجوش دانش آموزان در تجمعات شبانه «تا پای جان برای ایران»شایسته تقدیر دانست و از تلاش معلمان، مدیران و مجموعه آموزش و پرورش تشکر کرد.
 فرماندار خلخال با تأکید بر ضرورت توجه به نشاط اجتماعی و سلامت روحی  دانش آموزان گفت: تحقق اهداف تربیتی و آموزشی نیازمند همکاری مستمر خانواده و مدرسه به عنوان دو رکن اصلی تعلیم و تربیت است. وی همچنین تشکیل تعاونی مسکن فرهنگیان را از اولویت های مهم آموزش و پرورش شهرستان عنوان وبر ضرورت پیگیری این موضوع برای خانه دار شدن معلمان تاکید کرد.
 فرماندار شهرستان خلخال  گفت: ۱۳ پروژه ساخت و نوسازی مدارس با اعتباری بالغ بر ۱۵۸ میلیارد تومان در شهرستان در حال اجراست. همچنین عملیات تعمیر و نوسازی ۱۵ مدرسه با اعتبار ۵.۵ میلیارد تومان انجام شده و امسال بیش از ۳ هزار متر مربع ایزوگام در مدارس شهرستان اجرا شده است. 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 11 آبان 1405
  • ساعت 15
captcha refresh