سه شنبه 27 مرداد 1405
تاریخ : دوشنبه 26 مرداد 1405
کد 46931

جلسه پیشگیری از جرم شهرستان خلخال

فرماندار خلخال : مسوولین بهزیستی استان پاسخگوباشند چرا مرکز معلولین نصرت علیرغم تکمیل بودن در فاز بهره برداری قرار ندارد
 به گزارش روابط عمومی فرمانداری خلخال صبح امروز با حضور با حضور رییس شورای تامین شهرستان خلخال ،رئیس دادگستری شهرستان خلخال ،دادستان عمومی انقلاب و اعضای جلسه ستاد پیشگیری از جرم شهرستان خلخال این جلسه در محل دادگستری شهرستان خلخال برگزار شد.

   یکی از موضوعات مهم این جلسه بحث راه اندازی مرکز توانبخشی نصرت خلخال است که نیازمند بهره برداری  سریع برای خدمات رسانی به جامعه معلولین است.  


 امروز در جلسه پیشگیری از جرم دادگستری شهرستان خلخال در کنار گزارش عملکرد بهزیستی شهرستان خلخال درخصوص مرکز نگهداری معلولین نصرت خلخال ، دکتر حسین وطن دوست فرماندار شهرستان خلخال و دکتر آرش جعفری رئیس دادگستری شهرستان خلخال در موضوع  اینکه چرا این مرکز که بعد از 7 هفت ماه تکمیل ساخت وساز آن به بهره برداری نرسیده اتفاق نظر داشتند این دو مسوول در سخنان جداگانه ای  با اشاره به هزینه کرد ساخت این مرکز از سوی خیر محترم و قدردانی از زحمات این خیر برای شهرستان خلخال درجهت رفاه حال معلولین در این مرکز بر لزوم  تسریع اداره کل بهزیستی استان وشهرستان خلخال در خصوص حل مشکل این مرکز درخصوص مجوز اولیه برای راه اندازی این مرکز و تامین زیرساختهای اولیه برای شروع فعالیت این مرکز تاکیدکردند .                                                                                                     
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 26 مرداد 1405
  • ساعت 16
captcha refresh