چهارشنبه 14 مرداد 1405
تاریخ : چهارشنبه 14 مرداد 1405
کد 46896

با حضور مدیران کل بنیاد مسکن استان اردبیل و آبفای استان اردبیل

جلسه تعیین تکلیف تامین زیرساخت های مورد نیاز اراضی واگذار شده برگزارشد
 به گزارش روابط عمومی فرمانداری خلخال ، به دنبال مطالبه اهالی در ملاقات های عمومی ، دیدار ها و جلسات محله محور در مناطق مختلف شهر خلخال  با دعوت از مهندس مرادجو و مهندس کیخسروی مدیران کل آبفای استان و بنیاد مسکن و معاونین شرکت گاز و آّبفا جلسه بررسی و تعیین تکلیف تامین زیرساخت های  مورد نیاز اراضی واگذار شده برگزار شد.
دراین جلسه دکتر حسین وطن دوست فرماندار خلخال  در خصوص 4 خانه محروم ، 5 خانه طرح جمعیت جوانی و 9 واحد متقاضی آزاد در محدوده روستای اندبیل از آماده سازی بر و کف برای مسیر خط انتقال گاز و آب توسط بنیاد مسکن تا یک هفته آِینده خبر داد . 
وی همچنین بر لزوم تسریع در اجرای آب و فاضلاب به خاطر اهمیت شبکه فاضلاب این دو شهر تاکید وگفت: بحث آب و شرب روستاهای گورانسراب،مزجین و زرتشت آباد از محل اجرای زون سه آب خلخال تامین خواهد شد .
وی با قدردانی از تلاش ها و پیگیری های نماینده مردم خلخال وکوثر در بحث آبرسانی به خورش رستم شمالی و جنوبی و روستاهای اهل تسنن گفت: درحوزه آبرسانی بیش از 20 میلیارد تومان در از اعتبارات استانی  و شهرستانی و سفر اختصاص یافته و برای آبرسانی روستایی و شهری هزینه شود . 
فرماندار خلخال همچنین از باقیمانده 25 درصد فاضلاب شهر خلخال در مناطق مختلف خبر داد گفت: با پیگیری های انجام شده از سوی نماینده مردم خلخال وکوثر د رجهت برخورداری این مناطق نیز با الویت بندی آبفا اجرا خواهد شد . 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 14 مرداد 1405
  • ساعت 15
captcha refresh