شنبه ٠٩ مهر ١٤٠١
سال 1401 « سال تولید، دانش بنیان و اشتغال‌آفرین »
اخبار > دلیل کیفیت پایین نان در خلخال را فقدان مهارت کافی در بین برخی از نانوایان


  چاپ        ارسال به دوست

دلیل کیفیت پایین نان در خلخال را فقدان مهارت کافی در بین برخی از نانوایان

بابایی در جلسه کارگروه ساماندهی آرد و نان خلخال افزود:افزایش تخلفات نانوایی و کاهش کیفیت نان ناشی از ضعف عملکرد مسئولان اجرایی عضو این کارگروه است.


فریدون بابایی اظهارکرد: تعطیلی و پلمب محل کسب نانوایی‌های متخلف جزو وظایف ذاتی مسئولان و اعضای این کارگروه است.

سرپرست اداره صمت خلخال گفت: در سه ماهه گذشته از مجموع ۱۳۵ مورد بازرسی انجام شده از نانوایی‌های خلخال ۱۳ پرونده تخلف صنفی از جمله کم‌فروشی ، گران‌فروشی ، فروش آرد خارج از شبکه توزیع ، عدم رعایت موازین بهداشتی ، تعطیلی خودسرانه و بی‌توجهی به ساعات پخت تشکیل و به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع شد.

وی دلیل کیفیت پایین نان در خلخال را فقدان مهارت کافی در بین برخی از نانوایان ذکر کرد و افزود: بیشترین تخلفات نانوایی در آن تعداد از نانوایی‌هایی است که پروانه به نام شخص دیگری بوده و این محل کسب بدون کسب تکلیف از مراجع قانونی به فرد دیگر فاقد مهارت فنی واگذار شده است.

 


١٣:١٣ - جمعه ١٧ بهمن ١٣٩٩    /    شماره : ٣٦٧١٨    /    تعداد نمایش : ٣١٠


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




سید حمدالله نقیب

بخشدار شاهرود

لینک

 

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به استانداری استان اردبیل می باشد. تاریخ آخرین به روز رسانی: