دوشنبه ٢٢ ارديبهشت ١٤٠٤
سال 1404؛ سال «سرمایه گذاری برای تولید»
اخبار > تکمیل پروژه‌های پیشران شهر خلخال


  چاپ        ارسال به دوست

تکمیل پروژه‌های پیشران شهر خلخال

حسین وطن دوست با اعلام آمادگی جهت همکاری برای توسعه و عمران شهر خلخال اظهار داشت: انتظار از شهردار جدید تکمیل پروژه‌های پیشران شهر خلخال از جمله تکمیل کمربندی گونی، تکمیل پل اللرباغی و مسیر دسترسی به این پل تعریض پل ۲۲ بهمن ، آسفالت حداقل ۲۵ هزار متر مربع از معابر شهر خلخال و تلاش برای حل مشکل ترافیک در مرکز شهر در سال جاری است.

سرپرست فرمانداری خلخال سرانه ۳/۲ متر مربعی فضای سبز خلخال را در مقابل سرانه فضای سبز ۱۵ متری تهران را با وجود ظرفیت‌های خدادادی بسیار در این شهر ضعیف دانست و خواستار توجه جدی شهردار جدید به این امر مهم شد.

سرپرست فرمانداری خلخال با تقدیر از توجه مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری اردبیل در تخصیص ۵۰ درصد از اعتبارات تخصیص یافته به شهرداری‌های استان به شهرداری خلخال گفت: استفاده از تجربیات موفق شهرداران گذشته باید در دستور کار شهردار جدید قرار بگیرد.


٠٨:٣٦ - يکشنبه ١٤ ارديبهشت ١٤٠٤    /    شماره : ٤٦٥٦١    /    تعداد نمایش : ٨٠


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




منو اصلی
لینک

 

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به استانداری استان اردبیل می باشد
تاریخ آخرین به روز رسانی:دوشنبه ٢٢ ارديبهشت ١٤٠٤