فرماندار خلخال : بیش از 275 مستاجر محروم و تحت پوشش کمیته امداد امام ره در خلخال داریم که فاقد مسکن هستند
به گزارش روابط عمومی فرمانداری خلخال، علیرضا حسین نژاد مدیر کل کمیته امداد امام ره استان اردبیل امروز با دکتر حسین وطن دوست فرماندار شهرستان خلخال در فرمانداری خلخال دیدار و در خصوص مباحث محرومیت زدایی ، مسکن مددجویی در شهرها و روستاها و اشتغالزایی به بحث و گفتگو پرداختند .
در این مراسم دکتر حسین وطن دوست فرماندار شهرستان خلخال با اشاره به محرومیت این شهرستان ، پایین بودن درآمد و کهنسالی جمعیت در مناطق شهری و روستایی و توجه به این موضوع که در مرکز استان از توان بالای خیرین ، واحدهای تولیدی وصنعتی برخوداریم ولی در شهرستان خلخال چنین ظرفیتی کمتر وجود دارد گفت: نیاز است کمیته امداد امام ره استان اردبیل درجهت حمایت از اقشار محروم ، کم درآمد وبی بضاعت نگاه ویژه خود را معطوف دارد .
فرماندار خلخال افزود: با توجه به فضای پیش آمده و برنامه های دولت چهاردهم در خانه دار کردن محرومین واقشار کم درآمد به غیر از روستاها در مراکز شهرها و افزایش سقف تسهیلات و کمک های بلاعوض ،کمیته امداد امام ره و اداره راه و شهرسازی شناسایی زمین های لازم برای ساخت خانه محرومین را انجام دهند
در این جلسه فرماندار شهرستان خلخال از تلاش مجموعه کمیته امداد امام ره استان ومجموعه ادارات کمیته امداد امام ره خلخال،هشجین وکلور قدردانی وگفت: توان مدیران غیر بومی بالاتر از توان مدیران بومی است و نیاز است که به خاطر خدمت به این قشر از بالاترین ظرفیت های نیروی انسانی برای خدمت به محرومین استفاده شود.