يکشنبه 22 شهريور 1405
تاریخ : يکشنبه 22 شهريور 1405
کد 47008

فرماندار خلخال از روستای طهارم دشت بخش شاهرود بازدید کرد

فرماندار شهرستان خلخال : فاز سوم طرح آبرسانی روستای طهارم‌دشت نیازمند تأمین اعتبار است

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری خلخال، دکتر حسین وطن‌دوست فرماندار شهرستان خلخال با حضور در روستای طهارم‌دشت از توابع بخش مرکزی این شهرستان، از نزدیک در جریان آخرین وضعیت آبرسانی و مشکلات موجود در این روستا قرار گرفت.

 دکتر حسین وطن‌دوست در جریان این بازدید با بررسی وضعیت آبرسانی روستای طهارم‌دشت اظهار کرد: طرح آبرسانی این روستا در دو فاز اجرا شده و برای اجرای فاز سوم، نیازمند تأمین اعتبارات جدید هستیم.

فرماندار شهرستان خلخال افزود: مقرر شده است با حضور کارشناسان مربوطه، وضعیت موجود و مشکلات حوزه آبرسانی روستا به‌صورت دقیق مورد ارزیابی قرار گرفته و نیازهای موجود احصا شود تا بر اساس نتایج کارشناسی، برنامه‌ریزی لازم برای اجرای فاز سوم طرح انجام گیرد.

 وی تصریح کرد: فرمانداری شهرستان خلخال موضوع را از طریق دستگاه‌های متولی پیگیری خواهد کرد تا با تأمین اعتبار مورد نیاز، زمینه اجرای فاز سوم طرح آبرسانی روستای طهارم‌دشت در آینده فراهم شود.

 فرماندار خلخال همچنین بر ضرورت پیگیری مستمر مشکلات روستاها و تلاش برای تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز مردم تأکید کرد.

 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 22 شهريور 1405
  • ساعت 13
captcha refresh