چهارشنبه 14 مرداد 1405
تاریخ : چهارشنبه 14 مرداد 1405
کد 46895

با هدف سنجش آمادگی دستگاه ها در حوزه بحران و حوادث

مانور لحظه صفر در شهرستان خلخال اجرا شد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری خلخال ، پیش از ظهر امروز با هدف سنجش آمادگی ادارات زیر مجموعه مدیریت بحران شهرستان خلخال مانور لحظه صفر با حضوردکتر حسین وطن دوست فرماندار شهرستان خلخال ، معاون هماهنگی امور عمرانی و برنامه ریزی شهرستان خلخال ودبیر بحران در خروجی شهر خلخال در جاده خلخال به هشجین و فیروز آباد برگزار و لحظه فراخوانی ساعت 9:16 دقیقه صبح بود که ارزیابی لازم با حضور فرماندار خلخال از ادارات برای خدمات رسانی درحال بحران و شرایط های اضطراری بررسی شد.
در این مانور ادارات راه و شهرسازی ، اداره منابع طبیعی و اداره ثبت احوال در جایگاه اول تا سوم در اجرای این مانور و سپس دستگاه های  آب وفاضلاب ،  اداره برق ، و هلال احمر ، راهداری و اداره محیط زیست  به ترتیب با بازه های زمانی 9 دقیقه تا 16 دقیقه در محل اجرای مانور حضور یافتند .
دکتر حسین وطن دوست فرماندار شهرستان  خلخال در حاشیه برگزاری این مانور  لحظه صفر گفت: مدیران به مباحث بحرانی در این ایام حساس و توجه داشته باشند و به خاطر این که حوادث وخطرات خبر نمی کند و آمادگی نیروهای ادارات وکارکنان و مدیران باید در بالاترین حد باشد بر لزوم تلاش مدیران برای حفظ آمادگی مجموعه برای استفاده در مواقع بحران وآتش سوزی ها و سایر وادث تاکید کرد . 
وی افزود: پیامک های ارسالی فراخوانی مدیران در لحظه بحران از سوی مدیریت بحران شهرستان خلخال اهمیت داشته و  ضمن حضور وغیاب و مدیران ،تذکرات لازم به ادارات کل ارسال شد .  فرماندار خلخال همچنین از حضور ادارات وظیفه شناس در خدمت به مردم و حضور در مانور لحظه صفر قدردانی کرد .
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 14 مرداد 1405
  • ساعت 15
captcha refresh