پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : دوشنبه 8 تير 1405
کد 46790

جلسه بررسی مشکلات حل و فصل عبور لوله 500 میلی متر آب شرب شهر خلخال در بلوار شهید سلیمانی خلخال

فرماندار خلخال بر حل سریع مشکل عبور خط لوله آّب شرب شهر خلخال از بلوار شهید سلیمانی از اراضی بخش خصوصی تاکید کرد .
به گزارش روابط عمومی فرمانداری خلخال ، ظهر امروز باحضور دکتر حسین وطن دوست فرماندارخلخال در جلسه ای با حضور معاون امور عمرانی فرمانداری خلخال ، مدیر حقوقی اداره کل آب و فاضلاب استان اردبیل  ور ئیس آب و فاضلاب خلخال و و مسوول عمران فرمانداری و  دو تن از مالکان جلسه ای با موضوع  حل و فصل عبور لوله 500 میلی متر  شرب شهر خلخال برگزار شد.         
                                                                                                                                                                  دکتر حسین وطن دوست فراماندار خلخال با اشاره به اهمیت موضوع عبور لوله آب شرب شهر  خلخال از این منطقه از اراضی بخش خصوصی و مطالبه مالکان بخش خصوصی این منطقه و  پیگیری های انجام شده از سوی آب و فاضلاب دستور بررسی نهایی و پیگیری جهت حل وفصل این مشکل با مالکان در بلوار شهید حاج قاسم سلیمانی خواستار شد.                                                              
 
فرماندار خلخال با اشاره به ورود حوزه حقوقی اداره آب وفاضلاب استان اردبیل به این پرونده  بر حل سریع این موضوع تاکید کرد .                                                                                            
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 8 تير 1405
  • ساعت 13
captcha refresh