فرماندار خلخال : توسعه و ارتقای فکری و علمی دانش آموزان در جشنواره جابر ابن حیان شهر خلخال امروز با آثار فاخر آنان به حقیقت پیوسته است
به گزارش روابط عمومی فرمانداری خلخال ، دکتر حسین وطن دوست فرماندار خلخال در جمع خانواده ها و اولیای دانش اموزان در کانون آموزشی شهید باکری آموزش و پرورش خلخال در مدرسه شهید فرامون خلخال گفت: جشنواره جابرابن حیان و اثار ارائه شده در این جشنواره با حضور پرمعنای دانش آموزان مقطع ابتدایی واقعا بی نظیر بود و حقیقتی گویا در توسعه ارتقای فکری و علمی دانش آموزان است و طرح های زیبایی در حوزه های مختلف علمی ، زیست محیطی ، طرح های نگاه دانش آموزان به موضوعات آب و زندگی و صنعت و چرخه تولید در این جشنواره ارائه شده بود که نیازمند حمایت از سوی مسوولین است. فرماندار خلخال از زحمات آموزش و پرورش منطقه خلخال ، مدیران مدارس ، مربیان و معلمان حوزه مقطع ابتدایی در خصوص همراهی با دانش آموزان برای تهیه چنین طرح های علمی خوب که هم منشا مطالعه داشته وهم منشا تحقیق میدانی دانش آموزان را فراهم ساخته قدردانی کرد .
به گفته دکتر حسین وطن دوست جشنواره جابر ابن حیان فرصت متنوع یادگیری با بخش های طبقه بندی شده در حوزه تحقیق ، نمایش علمی و ساخت مدل برای دانش آموزان در مقطع ابتدایی فراهم می کند و همین پیش زمینه در آینده می تواند در توسعه ذهنی دانش آموزان در مسیر های علمی تاثیر گذار باشد . فرماندار خلخال با قدردانی از آموزش و پرورش و گسیل دانش آموزان به سمت و سوی تحقیقات علمی ، طراحی وساخت و رباتیک گفت: بیش از1000 اثر به دبیرخانه جشنواره جابر ابن حیان شهرستان خلخال راه یافته است که از آن بیش از 160 در برترین رتبه ها در شهرستان خلخال قرار دارد . فرماندار خلخال همچنین از خانواده های دانش اموزان قدردانی وگفت: دانش آموزان باحمایت خانواده و همراهی علمی معلمان می توانند در مسیر های شایسته آموزشی قدم بردارند که این جشنواره نمونه ای از این مسیر است . وی از خبرنگاران خواست درجهت معرفی توانمندی ذهنی ، علمی و درسی و تحقیقاتی دانش اموزان منطقه خلخال تلاش نمایند.